Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Medewerkers

J.A. (John) Polderman

J.A. (John) Polderman
Huisarts

Dokter Polderman: Sinds 8 december 1983 ben ik huisarts en heb door het hele land waargenomen. Sinds 1985 in Elspeet werkzaam. Vanaf 1 januari 1989 heb ik met mijn collega en echtgenote onze praktijk aan de Heetkamp gevestigd. Wij wonen en werken er met veel plezier. Ik heb een open oog voor alternatieve geneeswijzen, zoals bv. homeopathie en acupunctuur, omdat er meerdere wegen tot genezing kunnen leiden.

C.W.M. (Carolien) Polderman - Götte

C.W.M. (Carolien) Polderman - Götte
Huisarts

Dokter 'Poldervrouw': Sinds mei 1986 ben ik als huisarts parttime werkzaam. Mijn interesses liggen bij het wonder van het begin tot en met  het einde van het leven en natuurlijk de hele die hele periode ertussenin; vandaar dat ik de begeleiding van zwangerschappen en bevallingen tot voor kort tot mijn taak heb gezien. Helaas heb ik om gezondheids redenen deze mooie taak moeten opgeven. Daarnaast houd ik mij bezig met klassieke homeopathie, omdat reguliere geneeskunst voor mij niet de enige weg naar Rome is. Ik sta open voor alle wegen die leiden tot een gezonder mens.

W.E. (Willize) van Oosterom - van der Starre
Huisarts

M.J. (Maaike) Polinder - de Goffau

M.J. (Maaike) Polinder - de Goffau
Huisarts

A. (Anouk) Eijkelboom

A. (Anouk) Eijkelboom
Doktersassistente

In januari 2013 ben ik als stagiaire begonnen binnen deze praktijk. In juni 2013 heb ik mijn diploma gehaald en sindsdien ben ik hier werkzaam als doktersassistente. Op maandag tot en met donderdag ben ik aanwezig en kom ik met veel plezier vanuit Zwolle naar Elspeet gereden! 

R. (Rianne) Wichers-van Assen

R. (Rianne) Wichers-van Assen
Doktersassistente

Y.S. (Yvonne) Dekker - Vos

Y.S. (Yvonne) Dekker - Vos
Praktijkondersteuner

Mijn naam is Yvonne dekker. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Sinds enkele jaren ben ik binnen huisartsenpraktijk Polderman werkzaam als praktijkverpleegkundige (POH).

U kunt op mijn spreekuur komen na verwijzing van de huisarts. Als u problemen hebt op gebied van suikerziekte of verhoogde bloeddruk, dan kunt u bij mij terecht. Ook als u besloten heeft dat u wilt stoppen met roken kan ik hierin advies en ondersteuning geven.
Via de assistente kunt u een afspraak maken voor mijn spreekuur. 

J. (Jessica) ten Kate-de Just
POH-GGZ

Mijn naam is Jessica ten Kate. Sinds januari 2017 werk ik iedere dinsdagmiddag met veel plezier als praktijkondersteuner GGZ in deze praktijk.

U kunt, na verwijzing van de huisarts, bij mij terecht wanneer u last heeft van bijvoorbeeld stress, somberheid, piekeren of overbelasting. Wij bespreken de situatie en uw hulpvraag en zoeken dan samen naar een goede manier om hiermee aan de slag te gaan. Vaak zijn dit enkele gesprekken met mij, in combinatie met oprachten of een online zelfhulppgramma. Als u toch andere zorg nodig heeft, gaan we samen op zoek naar hulp die beter bij uw situatie past. 

Contact

Spoednummer 06 - 20 29 54 40
 

HAP Polderman

Heetkamp 8
8075 CL Elspeet
Telefoon:
0577 - 49 18 80
Fax:
0577 - 49 24 22
KvK:
68.308.523
Routebeschrijving >