Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Klachtenformulier

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij gezondheidsproblemen.
Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over de praktijk of een van de medewerkers, kunt u dat melden via onderstaand klachtenformulier.
Uw klacht wordt dan door één van de medewerkers in behandeling genomen en we zullen contact met u opnemen om over de kwestie te spreken en ons best doen om een oplossing te vinden.

Komt u er samen met ons niet uit dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke klachtenfunctionaris van SKGE. Deze kan proberen de klacht te bemiddelen en alles wat u hem/haar vertelt, is vertrouwelijk.  Meer informatie hierover kunt u vinden op www.skge.nl

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.


Contact

Spoednummer 06 - 20 29 54 40
 

HAP Polderman

Heetkamp 8
8075 CL Elspeet
Telefoon:
0577 - 49 18 80
Receptenlijn:
0577 - 49 18 80 - 2
Fax:
0577 - 49 24 22
KvK:
68.308.523
Routebeschrijving >